Üdvözöljük a CorpHub munkahelyi mentálhigiénés tanácsadó oldalon

2020. december 8-tól biztosítunk ONLINE mentálhigiénés tanácsadást a Thyssenkrupp vállalat dolgozói részére díjmentesen és bizalmas keretek között. A munkahelyi mentálos tanácsadás egy olyan támogató szolgáltatás, ahol az vállalat munkavállalói igény szerint egyéni foglalkozásokra járhatnak életminőségük/élethelyzetük és önismeretük javítása érdekében. A Human-Service, független (külső) megbízott szolgáltatóként működik az Thyssenkrupp megbízásából. A fogadóórákra nagy szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt. Szeretettel ajánljuk az oldalra érkezők figyelmébe a szakmai anyagok menüpont alatt olvasható, sok esetben letölthető önismereti anyagokat, linkeket illetve válogatott szakirodalmat az önálló elmélyüléshez is.

Egyéni tanácsadásról részletesen

Az egyéni tanácsadás a Thyssenkrupp dolgozóinak díjmentes és bizalmas! Bejelentkezni egyszerű - ONLINE formában, illetve e-mailen vagy telefonon keresztül is rendelkezésre állunk.

Támogatócsoportokról részletesebben

Az irányított csoportbeszélgetések egy adott témakörhöz kapcsolódóan szerveződnek, ahol a részvevők megoszthatják érzéseiket, tapasztalataikat, gondolataikat.

Műhelyfoglalkozásokról részletesebben

Minden tanévben a mentális egészségmegőrzés és fejlesztéshez kapcsolódó ingyenes mini műhelyfoglalkozást szervez a tanácsadó iroda. A linkre kattintva megtekintheti az aktuális menetrendet és témakiosztást.