Üdvözöljük a CorpHub munkahelyi mentálhigiénés tanácsadó oldalon

2016 őszétől biztosítunk mentálhigiénés tanácsadást az egyetem dolgozói részére díjmentesen és bizalmas keretek között. A munkahelyi mentálos tanácsadás egy olyan támogató szolgáltatás, ahol az egyetem munkavállalói igény szerint egyéni foglalkozásokra járhatnak életminőségük/élethelyzetük és önismeretük javítása érdekében. A Human-Service, független (külső) megbízott szolgáltatóként működik az Egyetem megbízásából. A fogadóórákra nagy szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt. Szeretettel ajánljuk az oldalra érkezők figyelmébe a szakmai anyagok menüpont alatt olvasható, sok esetben letölthető önismereti anyagokat, linkeket illetve válogatott szakirodalmat az önálló elmélyüléshez is.

Egyéni tanácsadásról részletesen

Az egyéni tanácsadás az Állatorvostudományi Egyetem dolgozóinak díjmentes és bizalmas! Bejelentkezni egyszerű - akár személyesen (a fogadóórák ideje alatt), vagy ONLINE, de e-mailen vagy telefonon keresztül is rendelkezésre állunk.

Támogatócsoportokról részletesebben

Az irányított csoportbeszélgetések egy adott témakörhöz kapcsolódóan szerveződnek, ahol a részvevők megoszthatják érzéseiket, tapasztalataikat, gondolataikat.

Műhelyfoglalkozásokról részletesebben

Minden tanévben a mentális egészségmegőrzés és fejlesztéshez kapcsolódó ingyenes mini műhelyfoglalkozást szervez a tanácsadó iroda. A linkre kattintva megtekintheti az aktuális menetrendet és témakiosztást.